Fermentai virškinimui

Virškinimo procesai ir fermentai virškinimui Virškinimo fermentai – tai baltymai, kurie skaido ir hidrolizuoja maisto molekules į smulkesnius komponentus (pavyzdžiui, sacharazė skaido sacharozę į gliukozę ir fruktozę). Virškinimo fermentus į…

0 komentarų

Vitaminas D ir jo trūkumas

Mįslingiausias vitaminas Kalbama, kad vitaminas D – labiausiai mokslininkams ir medikams nesuprantamas vitaminas, kuris biochemijoje labiau žinomas ne kaip vitaminas, o kaip prohormonas. Tai reiškia, kad mūsų organizmas šį vitaminą…

0 komentarų

Parama

Sveiki, visą gruodžio mėnesį skelbėme žinutę, jog GRUODŽIO MĖNUO - GERUMO MĖNUO ir 2% nuo gruodžio mėnesio apyvartos skirsime labdarai. Norime pranešti, jog mūsų Ecosh maisto papildai jau pasiekė Maltiečius…

0 komentarų
×

Krepšelis