Laurai ECOSH Žarnyno DETOX tapo geros savijautos atradimu

Žarnyno detox

Mūsų žarnyno sveikata yra neatsiejama nuo bendros savijautos, energijos lygio ir gyvenimo kokybės. Netinkama mityba, stresas ir fizinio aktyvumo trūkumas gali išbalansuoti žarnyno veiklą, o tai neigiamai veikia mūsų sveikatą. Vis daugiau žmonių ieško būdų, kaip pagerinti žarnyno veiklą ir jaustis geriau. Vienas iš sprendimų – ECOSH Žarnyno DETOX. Šiais metais  ECOSH Žarnyno DETOX pirmą kartą išbandžiusi dviejų mažamečių vaikų mama Laura Kaminskienė dalinasi savo patirtimi ir kaip jis prisidėjo prie geresnės savijautos.

2024 metų pavasarį 6 savaites vykusiame „Pasitik vasarą su ECOSH – DETOX geros savijautos iššūkyje“ 45 dalyvės vartojo ECOSH Žarnyno DETOX skaidulas ir siekė pasitikti vasarą su gera savijauta. Pagal 36 moterų pateiktus atsiliepimus po projekto, 91,4% dalyvių pagerėjo žarnyno veikla ir sumažėjo pilvo pūtimas, 88,6% dalyvavusių projekto metu pagerėjo bendra savijauta, 60% sumažėjo potraukis saldumynams, beveik pusei dalyvių moterų pasikeitė kūno apimtys ir sumažėjo svoris.

DETOX iššūkis – svarbus žingsnis sveikatos gerinimo kelyje

ECOSH Žarnyno DETOX iššūkyje Laura nusprendė sudalyvauti siekdama pagerinti savo sveikatą ir atsikratyti nemalonių žarnyno problemų.

„Po gimdymo liko nepageidaujamų kilogramų, intensyvaus žindymo metu pripratau gauti greitus angliavandenius, tad dabar esu nepatenkinta savo figūra ir pojūčiais – dažnas pilvo pūtimas, pilvas atrodo išsipūtęs. Pradėjau sportuoti, bet dar reikia susitvarkyti su mityba, kas yra gan nelengva su vaikais.“ – tokiais žodžiais savo esamą situaciją moteris apibrėžė savo dalyvio anketoje.

Lauros tikslas buvo sumažinti saldumynų kiekį, pakeisti juos į sveikus, išmokti rinktis naudingus užkandžius ir atrasti daugiau motyvacijos siekti savo užsibrėžtų tikslų.

Rezultatai, kurie džiugina: sveikesnė oda, didesnė energija ir geresnė sveikata

Po 6 savaičių ECOSH Žarnyno DETOX vartojimo Laura jau spėjo pajusti pirmuosius teigiamus pojūčius. „Tai tikrai puikus malonios tekstūros papildas, kuris man padėjo susitvarkyti su nemaloniais pojūčiais, tokiais, kaip pilvo pūtimas, vidurių užkietėjimas. Taip pat pastebėjau, kad vartojant DETOX mano oda pagražėjo, dingo giluminiai spuogai. Dėl to labai labai džiaugiuosi, nes vasarą aš pasitikau su gerais pojūčiais ir gražesne, sveikesne savo oda ir savijauta. Po iššūkio taip pat pastebėjau ir svorio, ir kūno apimčių pokyčius.“ – teigia Laura Kaminskienė.

Praėjus dar trims mėnesiams po ECOSH Žarnyno DETOX iššūkio pabaigos, Laura džiaugiasi ne tik pagerėjusia žarnyno veikla, bet ir kitais teigiamais pokyčiais.

„Esu žymiai aktyvesnė. Kai nebekamuoja nemalonūs pojūčiai, tai ir energijos daugiau, ir nuotaika geresnė. Įsitikinau, kad gera sveikata ir savijauta yra labai svarbu,“ – pasakoja ji. Odos būklės pagerėjimas dar labiau paskatino tęsti sveikos gyvensenos kelią.

Žarnyno detox

Laura prisimena, kad prieš pradėdama ECOSH Žarnyno DETOX iššūkį jos kasdienybė buvo chaotiška: „Prieš iššūkį buvo betvarkė mityboje ir nedidelis fizinis aktyvumas. Kadangi sūnus dažnai keldavosi naktį, tad dieną mano energijos lygis buvo visai žemas. O energijos stoką kompensuodavau saldumynais,“ – prisimena ji. Tačiau prisijungus prie iššūkio situacija pasikeitė. Po iššūkio ji daug labiau atkreipia dėmesį į mitybą, stengiasi valgyti reguliariai ir atrado sveikesnių alternatyvų saldumynams. Taip pat daugiau juda ir skiria laiko savo pomėgiams pasivaikščiojimams ir laikui gamtoje.

„Dabar su vaikais ir šunimi dažniau einame ilgesniems pasivaikščiojimams, atradau sau tinkančias treniruotes. Kol kas sportuoju namie ir džiaugiuosi, kad pavyksta ir vis dar yra noras.“ – džiaugiasi Laura. 

Nauji įpročiai sveikesnei kasdienybei

Dalyvavimas ECOSH Žarnyno DETOX projekte Laurai neabejotinai atnešė įvairių iššūkių, kuriuos reikėjo įveikti. Ji pripažįsta: “Man iššūkis buvo išgerti pakankamą kiekį vandens. Kartais pasitaikydavo dienų, kai vieninteliai skysčiai per visą dieną būdavo kava ar arbata”. Nors šiltuoju metų laiku pavykdavo suvartoti šiek tiek daugiau skysčių, to nepakako. „DETOX iššūkis padėjo ne tik pasiekti tikslą, bet ir pripratinti organizmą prie sveiko įpročio – kasdien išgerti bent 2 litrus vandens“ – teigia iššūkio dalyvė.

Projekto metu prisijaukinti nauji įpročiai tapo maloniais kasdieniais ritualais:

„Skaidulų vartojimas ryte tapo puikiu mano dienos įpročiu. Taip pat iššūkio metu buvome skatinamos daugiau judėti, tad prie manęs prisijungė ir vyresnis sūnus. Su juo kartu vakarais eidavome bent po 5-7 km. Ir iki šiol išeiname tik dviese pasivaikščioti, pasikalbėti.“ – savo naujais ritualais dalinasi Laura.

Baigusi ECOSH Žarnyno DETOX iššūkį, Laura ir toliau tęsia ECOSH papildų vartojimą. „Mano mėgstamiausi yra žuvų taukai ir, be abejo, DETOX skaidulos,“ – sako ji. Žuvų taukai tapo mėgstamiausiu pasirinkimu ne tik jai, bet ir jos dviejų metukų sūnui, kas rodo, kaip svarbu yra kokybiški ir šeimai tinkantys produktai.

Lauros patarimas: rūpinkitės savimi atsakingai

Laura taip pat atkreipia dėmesį į būtinybę atsakingai rūpintis savo sveikata ir gerove holistiniu požiūriu, pradedant nuo sveikatos patikros ir kraujo tyrimų, o tada, jei reikia, atsakingai pasirinkti papildus. „Pirmiausia patarčiau atlikti kraujo tyrimus ir pasikonsultuoti su šeimos gydytoju. O jei reikalingi papildai – juos rinktis atsakingai. Taip pat peržiūrėti savo mitybą, ar pakankamas fizinis aktyvumas. Rūpintis ne tik savo kūnu, bet ir siela. Ir, svarbiausia, meilė sau – tada lengviau imtis pokyčių, atsiranda noras siekti užsibrėžtų tikslų.“

Laura pažymi, kad svarbiausi dalykai, ką turėtų žinoti žmonės apie maisto papildus yra „Sudėtis, patikimumas, rekomendacijos. Rinkoje galime rasti begales įvairių papildų. Vieni efektyvūs, kiti ne. Tad reiktų rinktis atsakingai ir vartoti tikrai kokybiškus, patikrintus, sertifikuotus papildus. Būtent tokie, mano nuomone, ir yra ECOSH produktai.“

Jos patirtis įkvepia ir kitus siekti geresnės sveikatos, prisijaukinti sveikus įpročius ir nesibaiminti imtis pokyčių, kurie gali žymiai pagerinti gyvenimo kokybę. ECOSH tikisi, jog tokie projektai taps kasmetine tradicija, suburiančia bendruomenę.

ECOSH maisto papildus galite rasti www.ecosh.lt ir visose didžiosiose Lietuvos vaistinėse. 

Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

 

Parašykite komentarą

×

Krepšelis