„Nourish Supps Awards 2024“ tarptautiniuose maisto papildų apdovanojimuose ECOSH bioaktyvi Geležis Ferrochel® pelnė aukščiausią trijų žvaigždučių įvertinimą

Nourish Supps Awards

ECOSH produktas „Bioaktyvi Geležis Ferrochel®“ šių metų prestižiniuose „Nourish Supps Awards 2024“ pelnė aukščiausią įmanomą trijų žvaigždučių įvertinimą.

„Nourish Awards“ yra pagrindiniai Jungtinės Karalystės apdovanojimai sveiko maisto, gėrimų ir maisto papildų srityje, kurie atkreipia dėmesį į inovatyviausius ir kokybiškiausius maisto bei gėrimų gamintojus. Šie apdovanojimai išsiskiria tuo, kad produktus vertina tik kvalifikuoti ir praktikuojantys mitybos specialistai, atsižvelgdami į sudedamąsias dalis, dozes, biologinį prieinamumą, koncepciją, veikimą ir naujoves. Tai garantuoja aukštą objektyvumą ir dėmesį produktų kokybei bei vertei.

Kadangi produktų, skirtų sveikatingumui, pramonė kiekvienais metais vis labiau auga, 2022-aisiais buvo įsteigta speciali „Nourish Supps Awards“ kategorija, skirta įvertinti tokius produktus kaip papildai sportui, maisto papildai ir vitaminai. 

2024 metų „Nourish Supps Awards“ apdovanojimų kategorija apima platų maisto papildų spektrą – nuo moterų sveikatos, vaikų sveikatos, grožio, odos ir plaukų produktų iki vitaminų, probiotikų, žarnyno sveikatos bei kitų produktų. Būtent šioje kategorijoje buvo nominuotas ECOSH produktas – „ECOSH bioaktyvi Geležis Ferrochel®, 27 mg, su vitaminu C“ – ir pelnė patį aukščiausią trijų žvaigždučių įvertinimą.

Pasak ECOSH Lietuva vadovės ir įkūrėjos Aistės Pranukevičienės, tai pirmasis ECOSH dalyvavimas „Nourish Supps Awards“, ir vienintelis pateiktas produktas iškart pelnė aukščiausią įvertinimą:

„Pirmas dalyvavimas tarptautiniuose apdovanojimuose ir toks didelis įvertinimas – pakankamai reikšmingas žingsnis mūsų prekės ženklui, siekiant dar labiau užtvirtinti ECOSH produktų kokybę bei inovatyvumą itin plačioje ir konkurencingoje rinkoje. Džiaugiamės, jog per penkerius metus ir klientai jau spėjo įvertinti šį maisto papildą, turime daug sėkmingų istorijų bei teigiamų atsiliepimų.“

„Nourish Supps Awards“ suteikia galimybę pasauliniu mastu įvertinti savo produktų kokybę, o vartotojams – atrasti patikimus, specialistų patvirtintus papildus savo sveikatai. ECOSH pelnytas apdovanojimas yra reikšmingas laimėjimas ne tik įmonei, bet ir klientams, kurie gali būti tikri, jog produktas yra aukštos kokybės, patikrintas ir pripažintas tarptautiniu mastu.

Apdovanojimai buvo pradėti teikti 2017 metais ir nuo to laiko sulaukia itin didelio pramonės atstovų susidomėjimo – kasmet didėjantis dalyvių skaičius ir besiplečiantis produktų spektras parodo apdovanojimų prestižą ir svarbą tiek mažoms, tiek tarptautinėms įmonėms iš viso pasaulio.

Parašykite komentarą

×

Krepšelis