2024 m. balandžio 2 d. – gegužės 12 d. kvietėme norinčius dalyvauti ECOSH DETOX iššūkyje, kurio tikslas buvo vasarą pasitikti su gera savijauta. Buvo atrinktos 45 dalyvės – pasibaigus 6 savaites trukusiam projektui norime pasidalinti dalyvių atsiliepimais ir rezultatais.

„Pasitik vasarą su ECOSH  – DETOX geros savijautos iššūkis!” dalyvės pasidalino savo atsiliepimais bei įžvalgomis, kaip ECOSH Žarnyno DETOX skaidulos pakeitė jų kasdienybę. Projekte dalyvavo 45 dalyvės – 36 iš jų dalyvavo projekto rezultatų apklausoje.

REZULTATAI:

91,4% rekomenduotų šį projektą savo draugėms ir artimiesiems,

91,4% pagerėjo žarnyno veikla ir sumažėjo pilvo pūtimas,

88,6% dalyvavusių projekto metu pagerėjo bendra savijauta,

85,7% moterų palengvėjo tuštinimasis,

77,1% dalyvių projekto metu jautėsi energingesnės nei įprastai,

60% sumažėjo potraukis saldumynams,

54,3% dalyvių pagerėjo odos būklė,

51,4% moterų pasikeitė kūno apimtys,

45,7% numetė svorio. 

ECOSH DETOS įššūkis

Vienas iš esminių dalykų, prisidėjusių prie projekto sėkmės, buvo bendruomenės palaikymas. Projekto metu dalyvės ir organizatorės aktyviai dalinosi sveikų patiekalų receptais bei savo įžvalgomis. Kiekvieną savaitę vykusios diskusijos tapo puikia proga aptarti pasiektus rezultatus, pasidalyti patarimais ir įkvėpti vienai kitą. Projekto metu kasdien skatinome viena kitą išeiti pasivaikščioti, būti fiziškai aktyviomis ir nepamiršti išgerti skaidulų. Dalyvės keitėsi idėjomis, kaip įtraukti daugiau judesio į kasdienį gyvenimą.

Kiekvienos dalyvės patirtis buvo unikali ir net 91 % dalyvių pajuto teigiamą ECOSH Žarnyno DETOX skaidulų poveikį. Vienos dalyvės pastebėjo, kaip pagerėjo jų energijos lygis, kitos džiaugėsi mažesniu pilvo pūtimu ir sklandesniu virškinimu. Puiki žinia ir saldumynų mėgėjoms – net 60 % dalyvių sumažėjo potraukis saldumynams. Buvo ypač malonu matyti, kaip moterys atranda naują sveikatos ir gerovės lygį, palaikydamos viena kitą ir dalindamosi savo sėkmės istorijomis.

Projekto metu suformuota bendruomenė buvo ne tik palaikymo, bet ir įkvėpimo šaltinis, kuri padėjo dalyvėms išlikti motyvuotoms ir pasiekti savo tikslų. Šis bendruomeniškumo jausmas buvo esminis veiksnys, lemiantis projekto sėkmę ir dalyvių pasitenkinimą, nes 91 proc. dalyvių rekomenduotų šį projektą savo draugėms ir artimiesiems. Jūsų sėkmė yra mūsų didžiausia motyvacija, tariame AČIŪ visoms dalyvavusioms!

Dalyvių atsiliepimai

Read More
„Jaučiu žarnyno pagerėjimą, kuo tai jaučiasi, tai kad lengviau ir dažniau tuštinuosi ir mažiau pučia pilvą.”
Read More
„Žarnynas veikia kaip laikrodis! Jau antrą vartojimo dieną pajutau ženklų pagerėjimą!”
Read More
„Taigi, savaitė laiko, kaip naudoju skaidulas ir detox. Gal laikas apžvelgt savo pastebėjimus, o jie tokie – nesinori BULKOS, negaliu tuo patikėt!”
Read More
„ODA – nežinau, gal tai sutapimas, gal ir ne, bet neiškilo nei vieno naujo spuogo, o aš esu linkusi į spuogus, nors jau turėčiau kovot su raukšlėmis, pagal metus.”
Read More
„Gerai pasistengus suderinau viską kartu: maistą, pakankama vandens isgerima, sportą, pasivaiksciojimus po valgymų, nuo balandžio 2d jau nukrito 7kg.”
Read More
„Jaučiu dar ir veido odos būklės pagerėjimą - nuolat beria hormoniniais spuogais, o pradėjus vartoti Detox ir Ecobiotic, naujų neatsiranda, oda tapo skaistesnė.”
Read More
„Pirmas dalykas, ką pastebėjau, kad nesinori valgyti šlamšto. Galiu ramiai praeiti pro bandeles (ką labai mėgstu) ar darbe prie kavos atsisakyti saldumynų.”
Read More
„Man taip pat pagerėjo žarnyno veikla, ženkliai sumažėjo pilvo pūtimas ir tuštinimasis tapo reguliarus, nebekietėja viduriai.”
Previous
Next

Pasibaigus projektui buvo išrinktos ECOSH Žarnyno DETOX maisto papildo ambasadorės. Jomis tapo Laura Kaminskienė ir Ingrida Zikienė. Ambasadores pakvietėme sudalyvauti profesionalioje produkto fotosesijoje ir jos pasidalino savo įspūdžiais.

„Projektas buvo labai smagus ir labai patiko išbandyti ECOSH DETOX. Tai tikrai puikus malonios tekstūros papildas, kuris man padėjo susitvarkyti su nemaloniais pojūčiais, tokiais, kaip pilvo pūtimas, vidurių užkietėjimas. Taip pat pastebėjau, kad vartojant DETOX mano oda pagražėjo, dingo giluminiai spuogai. Dėl to labai labai džiaugiuosi, nes vasarą aš pasitinku su gerais pojūčiais ir gražesne, sveikesne savo oda ir savijauta. Nuoširdžiai visiems rekomenduoju pabandyti“ – teigia ECOSH Žarnyno DETOX maisto papildo ambasadorė Laura Kaminskienė.

“Kodėl rekomenduoju DETOX? Nes jis man suteikia lengvumo, nebepučia pilvo, galiu valgyti sveikesnį maistą ir atsisakyti įvairių pakaitalų, saldumynų. Naudoju ECOSH DETOX jau beveik du mėnesius ir tikrai nežadu nustoti” – teigia ambasadorė Ingrida Zikienė.

Detox iššūkis
Detox projekto laimėtojos fotosesija

Dėkojame visoms dalyvėms už įsitraukimą ir bendrystę!
Norime priminti, kad sveikatingumo kelionė nesibaigia su šiuo projektu. Ateityje jau planuojame kitus įdomius projektus – kviesime juose dalyvauti, tad sekite mūsų naujienas!

Parašykite komentarą

×

Krepšelis